professional kiln industri Produsèn-www.jsqjkiln.com
professional pawon industri Produsèn-www.jsqjkiln.com
industrial kiln lan pawon Produsèn-www.jsqjkiln.com
chinese kiln industri Produsèn-www 
.jsqjkiln.com
industrial kiln Supplier lan manufacturer-www.jsqjkiln.com

RECENT NEWS

  • dadi bolong teknologi sabuk pawon lan nggunakake teknologi bus

    dadi bolong teknologi sabuk pawon lan nggunakake teknologi bus

    dadi pawon bolong sabuk punika jenis seri kiln.a suwine idlers stainless steel sing disusun sadawane dawa ing kiln.driven dening kacepetan motor ngatur, produk bisa langsung diselehake ing sabuk bolong kanggo pangatusan utawa diperlokaké processing.mesh sabuk pawon utamané dipigunakaké ing industri kimia, support katalis, materi wêdakakêna, kaca baking Keramik, kaca panas mlengkung, kaca kang gawe kukuh garing roasting.
  • apa teknologi roller kiln lan sawijining kauntungan?

    apa teknologi roller kiln lan sawijining kauntungan?

    teknologi roller kiln utamané dipigunakaké ing produksi keramik lan bahan bangunan keramik liyane. roller kiln hearth kiln punika kiln industri kang terus-terusan murub. trowongan kiln karo puteran rollers minangka operator saka awak ijo. produk Keramik diselehake ing sawetara rapet diwenehi jarak rollers refractory horisontal, lan keramik sing ditransfer saka sirah kiln kanggo mburi kiln dening rotasi rollers.
  • peran saka jinis lonceng jar pawon

    peran saka jinis lonceng jar pawon

    ing proses prodhuksi Strip tembaga, iku perlu nggunakake lonceng pawon kanggo kang gawe kukuh iku kanggo nambah ductility sawijining. biasanipun lonceng jar pawon kalebu basa, tutup utama, tutup panas lan cooling tutup. sawise Strip tembaga digawe panas ing tutup panas lan katahan anget, tutup panas wis dibusak lan diinstal kanggo kelangan Strip tembaga. saliyane, jinis lonceng pawon isih wis akèh Efesus lan kaluwihan, ing ngisor iki, jiangsu qianjin bakal menehi kanca net Brief introduksi!

ABOUT US

  • about-us-www.jsqjkiln.com
jiangsu qianjin perusahaan punika perusahaan dhuwur-tech kang nyawiji pawon industri, materi refractory lan bebarengan Keramik khusus, Nilai dodolan taunan ngluwihi RMB 150 yuta, tekan bondho tetep RMB 56 yuta, 150 karyawan kang kalebu 22 engineers profesional, mranata china Yixing r & tengah d materi anyar lan peralatan termal, basa laku pascasarjana kanggo Dhépartemèn kimia suzhou universitas, basa laku institute SMK Wuxi seni & teknologi ing perusahaan. perusahaan saham sawijining poto-ngatur impor lan ekspor tengen. produk kita didol uga ing negara lan wilayah kayata lor amerika, russia, wétan europe, asia kidul, japan, korea, etc.the produk saka perusahaan kita sing utamané dipigunakaké kanggo dadi panas lan sintering saka bahan anorganik anyar kayata material energi anyar baterei lithium, materi bumi, Keramik materi, refractory materi, materi Magnetik, piranti elektronik, alloy hard, katalis lan perusahaan on.the njupuk bagéyan ing persil saka hubungan industri aktif lan uga berpartisipasi ing macem-macem forum technical aktif kanggo tindakake munggah ing pangembangan kanggo proses sintering saka macem-macem bahan anyar, usaha kanggo nambah struktur produk lan manfaat saka produk. tahunan lan ngrambah luwih saka 20 paten nasional liwat taun. ◇◇◇ anggota dewan saka keramik engineering panitia khusus saka masyarakat Engineering chinese ◇◇◇ daya maya anggota entitas ◇◇◇ anggota china asosiasi materi Magnetik nasional lan piranti industri ◇◇◇ anggota asosiasi kimia china lan industri daya fisik ◇◇◇ entitas wakil ketua panitia Keramik khusus masyarakat Keramik jiangsu

Send Inquiry Now