ABOUT US

about-us-www.jsqjkiln.com  about-us-www.jsqjkiln.com  about-us-www.jsqjkiln.com
jiangsu qianjin perusahaan punika perusahaan dhuwur-tech kang nyawiji pawon industri, materi refractory lan bebarengan Keramik khusus, Nilai dodolan taunan ngluwihi RMB 150 yuta, tekan bondho tetep RMB 56 yuta, 150 karyawan kang kalebu 22 engineers profesional, mranata china Yixing r & tengah d materi anyar lan peralatan termal, basa laku pascasarjana kanggo Dhépartemèn kimia suzhou universitas, basa laku institute SMK Wuxi seni & teknologi ing perusahaan. perusahaan saham sawijining poto-ngatur impor lan ekspor tengen. produk kita didol uga ing negara lan wilayah kayata lor amerika, russia, wétan europe, asia kidul, japan, korea, etc.the produk saka perusahaan kita sing utamané dipigunakaké kanggo dadi panas lan sintering saka bahan anorganik anyar kayata material energi anyar baterei lithium, materi bumi, Keramik materi, refractory materi, materi Magnetik, piranti elektronik, alloy hard, katalis lan perusahaan on.the njupuk bagéyan ing persil saka hubungan industri aktif lan uga berpartisipasi ing macem-macem forum technical aktif kanggo tindakake munggah ing pangembangan kanggo proses sintering saka macem-macem bahan anyar, usaha kanggo nambah struktur produk lan manfaat saka produk. tahunan lan ngrambah luwih saka 20 paten nasional liwat taun. ◇◇◇ anggota dewan saka keramik engineering panitia khusus saka masyarakat Engineering chinese ◇◇◇ daya maya anggota entitas ◇◇◇ anggota china asosiasi materi Magnetik nasional lan piranti industri ◇◇◇ anggota asosiasi kimia china lan industri daya fisik ◇◇◇ entitas wakil ketua panitia Keramik khusus masyarakat Keramik jiangsu

Leave your messages:

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now