anter jemput seri kiln

anter jemput seri kiln

anter jemput kiln utamané dipigunakaké kanggo diperlokaké-suhu dhuwur saka bahan refractory,-dhuwur kemurnian alumina keramik,-suhu dhuwur bahan bumi, etc.

Products Detail

gambaranikianter jemput seri kiln
 
pawon utamané dipigunakaké kanggo diperlokaké-suhu dhuwur saka bahan refractory,-dhuwur kemurnian alumina keramik,-suhu dhuwur bahan bumi, etc. suhu dhuwur kacepetan-ngatur burner wis diadopsi, lan corundum lining refractory digabungake karo polycrystalline katun serat mullite ing 1800 ℃ suhu .maximum 1600 ℃, kontak elektronik, suhu dhuwur mekanisme support pembakaran, lengkap (setengah) kontrol suhu praktis panas sampah otomatis.
 
paramèterikianter jemput seri kiln
 
volume pawon 1.effective 2-40 meter kubik
struktur 2.furnace: jinis mobil kiln
3.lining materi: alumina katun serat (corundum mullite bata) digabungake karo polycrystalline katun serat mullite
4.fuel: liquefied gas Petroleum, gas alam, diesel, lenga abot
meksa 5.input: 5-30kp luwes
suhu layanan 6.maximum: 1600 ℃
cara 7.heating: pangobongan udhara panas, loro-lorone ing tembok pawon
8.number saka burner: 3-8 pasangan, suhu dhuwur kacepetan ngatur burner.
mode kontrol 9.temperature, kontrol PID ceceg, kontak elektronik, kurva suhu luwes, suhu luwes, weker semangat-metu, alarm bocor gas lan kinerja unggul liyane
10.temperature kontrol akurasi: ± 1 ℃
11.smoke exhaust, daya kumelun exhaust utawa exhaust alam praktis panas sampah cerobong asep.
perusahaan wis liwati iso 9001: 2008 sertifikat sistem kualitas
 
picturesikianter jemput seri kiln
 
anter jemput seri kiln

 

anter jemput seri kiln

 

anter jemput seri kiln

 

anter jemput seri kiln

 

anter jemput seri kiln

 

anter jemput seri kiln
 
 

 

 

 

 

Tags

Leave your messages:

Send Inquiry Now

Related Products

Send Inquiry Now