kanthi baris produksi otomatis roller pawon

kanthi baris produksi otomatis roller pawon

roller pawon kanthi otomatis dumadi saka nyawiji komponen, daya komponen, dipakani komponen, komponen awak pawon, komponen discharging, ngangkat komponen unit, pouring komponen, siklotron trek, lan mechanical components.meet crushing mayoritas syarat test pelanggan pilot.

Products Detail

roller pawon kanthi otomatis dumadi saka nyawiji komponen, daya komponen, dipakani komponen, komponen awak pawon, komponen discharging, ngangkat komponen unit, pouring komponen, siklotron trek, lan mechanical components.meet crushing mayoritas syarat test pelanggan pilot.
 
paramèterbaris produksi roller pawon kanthi otomatis iki
 
1.the jumlah total siji nyawiji komponen nyawiji ngirim ora kurang saka 75kg.
2.mixing kesalahan materi kurang saka utawa witjaksono kanggo 20g
discharge 3.mixing Modhe pangukuran loading kesalahan kurang saka utawa witjaksono kanggo 50g
4. roller kurva suhu pawon kurang saka utawa witjaksono kanggo 1100 ℃,
5. welingan luwes lan udhara outlet ing kiln.
6.such minangka wilayah siji kontrol suhu sawijining, akses sawijining sistem kontrol resiko
7.the kacepetan dipakani bisa diatur miturut kacepetan meksa nindakake perkara saka kiln ing
8.the sistem dipakani bisa diset miturut syarat customer.
9.the sistem comminution adopts sistem daur ulang Ana lengkap, kang aman lan dipercaya
paramèter 10.crushing bisa nyetel
11.the paramèter ngremekake sistem, meksa statis online bali lan cooling sistem sing luwes.
 
picturesbaris produksi roller pawon kanthi otomatis iki
 
 
Fully automatic production line roller furnace
kanthi baris produksi otomatis roller pawon

 

Fully automatic production line roller furnace
kanthi baris produksi otomatis roller pawon

 

Fully automatic production line roller furnace
kanthi baris produksi otomatis roller pawon
 

 

 

 

 

Tags

Leave your messages:

Send Inquiry Now

Related Products

Send Inquiry Now