NEWS

  • dadi bolong teknologi sabuk pawon lan nggunakake teknologi bus

    dadi bolong teknologi sabuk pawon lan nggunakake teknologi bus

    dadi pawon bolong sabuk punika jenis seri kiln.a suwine idlers stainless steel sing disusun sadawane dawa ing kiln.driven dening kacepetan motor ngatur, produk bisa langsung diselehake ing sabuk bolong kanggo pangatusan utawa diperlokaké processing.mesh sabuk pawon utamané dipigunakaké ing industri kimia, support katalis, materi wêdakakêna, kaca baking Keramik, kaca panas mlengkung, kaca kang gawe kukuh garing roasting.
    Read more
  • perusahaan pawon industri profesional ing Jiangsu maju

    perusahaan pawon industri profesional ing Jiangsu maju

    jiangsu qianjin pawon peralatan industri co., ltd. perusahaan pawon industri profesional nggabungaken kiln industri, refractories, lan keramik khusus. wis 56 yuta aset tetep lan 365 karyawan, kalebu 28 engineers profesional. wis riset Pottery Keramik lan tengah pembangunan ing China. lan macem-macem Laboratorium suhu dhuwur.
    Read more
  • apa teknologi roller kiln lan sawijining kauntungan?

    apa teknologi roller kiln lan sawijining kauntungan?

    teknologi roller kiln utamané dipigunakaké ing produksi keramik lan bahan bangunan keramik liyane. roller kiln hearth kiln punika kiln industri kang terus-terusan murub. trowongan kiln karo puteran rollers minangka operator saka awak ijo. produk Keramik diselehake ing sawetara rapet diwenehi jarak rollers refractory horisontal, lan keramik sing ditransfer saka sirah kiln kanggo mburi kiln dening rotasi rollers.
    Read more
  • peran saka jinis lonceng jar pawon

    peran saka jinis lonceng jar pawon

    ing proses prodhuksi Strip tembaga, iku perlu nggunakake lonceng pawon kanggo kang gawe kukuh iku kanggo nambah ductility sawijining. biasanipun lonceng jar pawon kalebu basa, tutup utama, tutup panas lan cooling tutup. sawise Strip tembaga digawe panas ing tutup panas lan katahan anget, tutup panas wis dibusak lan diinstal kanggo kelangan Strip tembaga. saliyane, jinis lonceng pawon isih wis akèh Efesus lan kaluwihan, ing ngisor iki, jiangsu qianjin bakal menehi kanca net Brief introduksi!
    Read more
  • fitur lan kaluwihan saka pawon push plate

    fitur lan kaluwihan saka pawon push plate

    push plate kiln iku salah siji saka pawon industri penting sing diprodhuksi dening jiangsu qianjin peralatan industri pawon co., ltd.push plate kiln jinis kiln dadi, kang bisa nyukupi kabutuhan dadi produksi gedhe-ukuran.
    Read more
  • pangopènan tumindake saka kothak pawon

    pangopènan tumindake saka kothak pawon

    nggunakake bener saka pangopènan kothak pawon operasi standar, suhu dhuwur 1200 ora bisa digunakake kanggo dangu, supaya overtemperature kakehan operasi, strictly nyegah munggah dadakan saka suhu dhuwur daya teks Cut kadhemen, supaya karusakan kanggo pawon lan dadi panas nggunakake kabel njero ruangan, suhu sekitar punika -10 ~ 40
    Read more
  • kontrol suhu saka jinis kothak pawon

    kontrol suhu saka jinis kothak pawon

    kamar pawon amarga segel lawang open punika LAX, panas kapasitas dissipating ageng, suhu sawijining saka tengah kamar kompor utawa tungku suhu kurang, yen panas workpiece kontrol sawetara suhu ing orane katrangan cilik, iki bagéan panah dadi panas area, cocog kamar kompor utawa tungku area efektif bakal nyilikake, pawon bisa ora karya ing kapasitas kebak, sampah energi lan wektu, konsumsi produk uga bakal nambah, supaya kudu nyoba kanggo enlarge sawetara suhu kothak-jinis pawon sing cara tartamtu sing:
    Read more
  • fitur bolong pawon sabuk

    fitur bolong pawon sabuk

    industri net pawon sabuk punika cocok kanggo kumpulan bagean mechanical cilik lan medium-ukuran kayata bagean standar, arah, rentengan, ngawut-awut poto-nutul, hardware textile, pribadi tangan, bantalan spring, kabeh jinis jarum textile, jarum ing atmosfer kontrol carburizing, carburizing, ngilangi lan panas liyane treatment.the bolong sabuk pawon pigura digawe saka kothak lan support, kabeh kang digawe saka high quality bagean baja lan plate.it baja trep kanggo operator kanggo mrikso utawa ngresiki pawon. keren geni wis dirancang minangka struktur ndhuwur lan ngisor, lan tutup ndhuwur bisa dibusak.
    Read more
  • carane kanggo operate kothak pawon

    carane kanggo operate kothak pawon

    kothak pawon ing industri kita isih relatif umum, kita bakal njupuk sampeyan ngerti operasi iku. 1. kothak pawon kudu dilengkapi stabil kinerja, recorder kertas tliti apik (fuji seri), lan saiki perlu, voltmeter lan instrumen liyane.
    Read more
  • prabédan predominance saka brocade ngarep roller cara pawon

    minangka brocade roller Produsèn profesional industri ngarep cara pawon, mantan tim desain brocade saka japan, korea kidul lan domestik sawetara perusahaan kiln ing negara-diduweni Enterprises, wis trampil lan dipercaya technical support lan laku produksi desain pengalaman, kanggo baterei li-ion kobong materi lan teknologi liyane wis taun sepuluh saka pengalaman praktis, lan disambung kanggo japan kiln wis industri teknologi kanggo dangu
    Read more
1 2 >> Page 1 / 2

Leave your messages

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now