apa teknologi roller kiln lan sawijining kauntungan?

teknologi roller kiln utamané dipigunakaké ing produksi keramik lan bahan bangunan keramik liyane. roller kiln hearth kiln punika kiln industri kang terus-terusan murub. trowongan kiln karo puteran rollers minangka operator saka awak ijo. produk Keramik diselehake ing sawetara rapet diwenehi jarak rollers refractory horisontal, lan keramik sing ditransfer saka sirah kiln kanggo mburi kiln dening rotasi rollers.
roller kiln umume nduweni salib-bagean cilik, lan suhu ing kiln punika seragam, kang cocok kanggo diperlokaké cepet, nanging materi roller lan teknologi instalasi sing relatif dhuwur. utamané dipigunakaké kanggo diperlokaké kanthi cepet saka bangunan produk Keramik resikan.
kaluwihan utama iku minangka nderek:
(1) amarga roller kiln wis salib-bagean cilik lan bisa digawe panas munggah lan mudhun meja roller ing wektu sing padha, suhu mundhak cepet lan distribusi suhu ing kiln punika relatif seragam. kondisi. yen digunakake kanggo roasting kembang, iku bisa njamin werna seragam lan padhang lan padhang.
(2) roller hearth kiln ora nganggo mobil kiln utawa kothak Bowl, lan mung nggunakake sawetara bantalan refractory, lan sawetara bantalan malah ora perlu. Mulane, konsumsi panas nemen wis suda, lan bahan bakar wis Ngartekno disimpen.
(3) iku kondusif kanggo mechanization lan automation proses diperlokaké (packing, diperlokaké, cooling, lan discharging), sing nggampangaké sambungan antarane pangolahan ndhuwur lan ngisor, formulir baris produksi dadi lengkap, lan mbenakake efficiency produksi.

 


(4) struktur prasaja, kurang biaya, gampang pangopènan lan operasi trep.
(5) suda kakiyatan pegawe lan apik lingkungan apa.

Master perusahaan kita majeng teknologi roller kiln, lan kita bisa nyalurake ternary roller kiln materi lan bubuk mentahan materi roller kiln karo rega luwih kang nggabungke karo teknologi industri pawon saka telung negara, sing, china, japan, lan Jerman.

Tags:

Leave your messages:

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now