dadi bolong teknologi sabuk pawon lan nggunakake teknologi bus

dadi pawon bolong sabuk punika jenis seri kiln.a suwine idlers stainless steel sing disusun sadawane dawa ing kiln.driven dening kacepetan motor ngatur, produk bisa langsung diselehake ing sabuk bolong kanggo pangatusan utawa diperlokaké processing.mesh sabuk pawon utamané dipigunakaké ing industri kimia, support katalis, materi wêdakakêna, kaca baking Keramik, kaca panas mlengkung, kaca kang gawe kukuh garing roasting.

teknologi kiln sabuk net

bolong sabuk kiln adopts suhu kurang teknologi cepet diperlokaké kanggo nggawe mentahan bahan kayata wollastonite, talc, diopside, slag Phosphor, pyroxene lan ing, lan produk rampung keramik utawa tembok internal tiles.sintering suhu: 1000 ~ 1100 ° c ; glaze wis murub ing 960 ~ 1040 ° c lan siklus diperlokaké 40 ~ 60 minutes.it ditondoi dening konsumsi bahan bakar kurang, gampang kanggo automate proses produksi, produksi keluwesan dhuwur lan biaya kurang.

teknologi bis digunakake ing pawon bolong sabuk

teknologi bis iku prosedur setelan saka kiln sabuk damel kanggo seri operasi, supaya ing sabuk kiln damel bisa operate miturut ngrancang line.and nggunakake teknologi bis beda, nggunakake proses bakal different.mesh sabuk pawon nggunakake coagulator bolong sabuk pawon jenis jinis lan ngisor burned ing geni kanggo ngobong jinis transmisi bolong sabuk, peralatan teknologi termal, produksi dadi ing pesawat sabuk net munggah kaping set panas kabel resistance, aliran kompor online suhu dhuwur dening aduk, kacepetan stepless ngatur motor, Reducer lan roller aktif, nggawe baja stainless panas-resisting bolong gerakan sabuk, mangkono ningkataké produk sawise preheating, suhu dhuwur, wektu cooling, rampung proses diperlokaké kiln.

mesh belt furnace
bolong sabuk pawon
continuous mesh belt furnace
bolong dadi sabuk pawon

nggunakake eh panas controller elektrik kanggo industri panas elektrik industri piranti khusus kontrol, controller daya thyristor, thyristor shift phase pemicu, microcomputer Papan kontrol suhu minangka kabèh, karo komunikasi bisa bus, saran saiki voltase lan overtemperature, weker liwat-saiki lan fungsi liyane, iku becik kanggo ngatasi dhuwur tliti piranti elektrik dadi panas suhu kontrol.

Atmosphere mesh belt furnace
atmosfer bolong sabuk pawon
Atmosphere mesh belt kiln
atmosfer bolong sabuk kiln

gampang seri ditempelake lingkungan program plc lan mitsubishi fx2n kompatibel, saliyane kanggo fungsi plc umum, nanging uga disambungake kanggo sawetara HMI, nduweni bisa éling bisa, 485 Komunikasi, bisa dumadi saka jaringan multi-lapisan.

dadi bolong sabuk pawon liwat nggunakake sawetara sistem program kanggo ngrampungake sawetara operasi, iki teknologi bis kanggo nyebut efek operasi, karo nggunakake sawetara kontrol kanggo operasi efektif.

Tags:

Leave your messages:

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now