peran saka jinis lonceng jar pawon

ing proses prodhuksi Strip tembaga, iku perlu nggunakake lonceng pawon kanggo kang gawe kukuh iku kanggo nambah ductility sawijining. biasanipun lonceng jar pawon kalebu basa, tutup utama, tutup panas lan cooling tutup. sawise Strip tembaga digawe panas ing tutup panas lan katahan anget, tutup panas wis dibusak lan diinstal kanggo kelangan Strip tembaga. saliyane, jinis lonceng pawon isih wis akèh Efesus lan kaluwihan, ing ngisor iki, jiangsu qianjin bakal menehi kanca net Brief introduksi!

nggunakake saka pawon lonceng jar

lonceng jinis pawon iki digunakake digunakake ing keramik, metalurgi, electronics, kaca, kimia, mesin, bahan refractory, bahan beluk, bahan bangunan, universitas, Gambling, Enterprises industri lan pertambangan apa roasting, sintering Keramik, mobile telpon maneh sintering, suhu dhuwur ngayahi, bahan Processing, suhu dhuwur sintering atmosfer, lim Keramik, pilihan pisanan sintering perawatan gas flue, kang gawe kukuh, etc.

Struktur ing pawon lonceng jar

lonceng jar pawon materi termal kabeh digawe saka serat Keramik cahya super lempitan karo mozaik, lan migunakake jinis struktur bolt pelabuhan ing didhelikake ing struktur, ora gendheng crack tiba pawon karo khusus Land cekung lan gilig segel, segel apik milih corundum mullite prewangan kualitas watu piring kobong, ditempelake corundum tabung mullite ing ngisor support meningkat, prewangan, luwih èfèktif nyegah kobong Tabel sag diobong adopts sistem hydraulic, operasi stabil, prewangan dipercaya kobong terjemahan bisa, loading trep lan unloading produk lan langkah-mudhun ing piring prewangan kakiyatan pegawe saka sistem opsi buruh online preheating, utawa baris nyedhot saka sistem lim.

kaluwihan saka pawon lonceng jar

pawon kauntungan lonceng diwenehake dening jinis lonceng pawon sintering kiln fitur utama efisien sistem kontrol cerdas lan wangun peralatan liyane sing Unit fungsi lengkap sawijining, bisa kanthi syarat industri ferrite meh seni lonceng pawon panyimpenan lan customer bisa miturut kanggo perlu kanggo nulis kurva saka suhu, atmosfer, kanggo ngasilaké produk kualitas dhuwur saliyane customer iki uga bisa gawé apa wae barang liyane ing wektu miturut kabutuhan nyata, supaya minangka kanggo shorten wektu pangiriman lan nyuda biaya sintering peralatan kudu duwe adjustability apik banget, prodhuksi kabeh jinis produk beda, kanggo nyukupi kabutuhan liya market.that kudu miturut kabutuhan pelanggan individu kanggo gawé cocog produk apik manufaktur ferrite bisa ngasilaké luwih saka 1000 macem-macem jinis wesi sembrani, ketemu perlu khusus customer kang kabeh perlu iki bisa kanggo proses saka dhuwur tliti mbaleni pawon syst lonceng em wis dadi standar kabeh manufaktur ferrite kiln ing industri ferrite, kiln ing utamané dipigunakaké ing konsumsi daya kurang lan dhuwur ferrite Nilai mu, utamané industri komunikasi tanpa jinis lonceng pawon ing produksi kualitas dhuwur inti punika impossible.only sawetara operator sing needed ing sintering lonceng jar pawon, loading lan unloading bisa rampung ing wayah awan, nalika sintering bisa rampung ing wayah wengi, sadhar imbuhan puncak daya, kang banget praktis wonten ing kahanan saiki butuh daya.

lonceng jinis pawon diprodhuksi dening jiangsu qianjin

lonceng jar geni ngasilaké produk kualitas dhuwur, lan kabeh investasi tambahan bisa cepet recouped amarga kualitas produk. suhu lan kontrol atmosfer, desain pawon lan kontrol airflow ing pawon sing kabeh becik digabungake kanggo mesthekake panas produk lan cooling uniformity suhu. kontrol saka atmosfer pawon sak cooling wis langsung suhu pawon lan bisa mesthekake isi oksigen saka 0,005% utawa malah murah. lan sing soko saingan kita ora bisa apa.

thanks kanggo sistem input lengkap sistem alphanumeric mixed, proses dawa sintering bisa gampang replicated kanggo mesthekake kualitas produk. nalika sade, iki uga dadi bayangan saka kualitas produk.

nggunakake lonceng jar pawon punika ekstensif, lan kauntungan iku pinunjul, kanca net sing wis perlu bisa introduce lonceng jar pawon iki jenis peralatan karo kapercayan, uga bisa hubungi jiangsu qianjin kanggo bantuan ngatasi masalah langsung!

Tags:

Leave your messages:

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now