eksperimen jinis pawon atmosfer pawon

eksperimen jinis pawon atmosfer pawon

ksfq atmosfer seri kothak-jinis pawon bakal digunakake kanggo eksprimen pambuka ing laboratorium

Products Detail

gambaranikieksperimen jinis pawon atmosfer pawon
 
serat all- jinis box- (atmosfer) pawon
(Nomer paten): ZL 2011 2 0453996.3
ZL 2011 2 0454196.3
ksfq atmosfer seri kothak-jinis pawon bakal digunakake kanggo eksprimen prelimnary ing laboratorium, industri lan mining Enterprises lan riset lan pangembangan institusi, akeh jinis atmosphere.such ngurangi atmosfer, inert atmosfer, dicampur saka hidrogen lan nitrogen, etc.as saben requirement beda, njupuk kabel diimpor resistance, rod Silicon carbide, rod Silicon molybdenum lan kabel molybdenum minangka panas unsur, sistem kontrol suhu adopts instrumen shimaden in japan, iku adopts struktur deckshell pindho, pawon iki karakteristik saka lapangan suhu imbang, suhu lumahing kurang, cepet panas / cooling tingkat lan efficiency energi. iku produk becik bab atmosph.
 
paramèterikieksperimen jinis pawon atmosfer pawon
 
 
 
picturesikieksperimen jinis pawon atmosfer pawon
 
 
 
eksperimen jinis pawon atmosfer pawon

 

 
Experimental furnace type atmosphere furnace
eksperimen jinis pawon atmosfer pawon
 
 
eksperimen jinis pawon atmosfer pawon
 

 

 

 

Tags

Leave your messages:

Send Inquiry Now

Related Products

Send Inquiry Now