pawon eksperimen standar nasional kothak pawon

pawon eksperimen standar nasional kothak pawon

sx2 seri box- -type pawon njupuk kabel resistance listrik, rod Silicon carbide lan rod molybdenum Silicon minangka panas unsur, ngadopsi 50 prosedur babagan kanggo ngontrol suhu

Products Detail

gambaransaka eksperimen iki pawon kothak nasional pawon standar
 
box- -type pawon karo standar nasional
seri sx2 box- -type pawon njupuk kabel resistance listrik, rod sillicon carbide lan molybdenum Silicon rod minangka panas unsur, ngadopsi 50 prosedur babagan kanggo ngontrol suhu, desain Integrasi awak pawon lan sistem kontrol, kompak lan ayu, kamar pangobongan adopts sic , entheng bahan alumina utawa bahan corundum, panas tingkat cepet, urip layanan dawa kang produk becik bab wêdakakêna Metallurgy, sintering Keramik lan kang gawe kukuh ing colleges lan universities, institusi riset ilmiah lan Enterprises industri lan pertambangan, etc.
 
paramètersaka eksperimen iki pawon kothak nasional pawon standar
 
 
 
picturessaka eksperimen iki pawon kothak nasional pawon standar
 
 
 

 

 

 

 

 

Tags

Leave your messages:

Send Inquiry Now

Related Products

Send Inquiry Now