roller pawon test atmosfer Silicon wafer nglindhungi roller pawon

roller pawon test atmosfer Silicon wafer nglindhungi roller pawon

aplikasi peralatan: utamané gawé Silicon wafer (156x156x0.2mm) kanggo oksidasi lan èkspèrimèn produksi bledug-free

Products Detail

gambaranikiroller pawon test atmosfer Silicon wafer nglindhungi roller pawon
 
jeneng 1.equipment: Silicon atmosfer wafer pangayoman eksperimen roller pawon
aplikasi 2.equipment: utamané gawé Silicon wafer (156x156x0.2mm) kanggo oksidasi lan èkspèrimèn produksi bledug-free
 
paramèterikiroller pawon test atmosfer Silicon wafer nglindhungi roller pawon
 
ukuran 3.1 pawon: 1380 × 500 × 100 (l × w × h) mm
3.2 ukuran sakabèhé: 1980 × 1500 × 1100 (l × w × h) mm
3.3 dirating suhu: 1300 ℃
suhu 3.4 operasi: 1000 ℃
3,5 suhu akurasi kontrol: ≤ ± 2 ℃
3,6 prabédan suhu ing pawon: ≤ ± 5 ℃
3,7 suhu njaba pawon: ≤ ± 40 ℃
3.8 sawetara kelompok kontrol suhu: 3 tabel kontrol suhu ing 3 zona suhu
3.9 kacepetan apa: ngetung kabèh kiln miturut 5min, 400mm / min,
sawetara angger 3,10 kacepetan: 120 ~ 700mm / min,
cara 3,11 panas: elektrik dadi panas, ing sisih ndhuwur ing instalasi pawon
panas unsur: Silicon rod karbon, soyo tambah ndhuwur
daya 3.13 panas: 36 kw
3,14 jampel daya: 25kw
dawa panas: 1080mm
pawon lining material: materi corundum wis diadopsi minangka kamar pawon ing pawon kabèh peralatan
materi 3.17 jampel: cahya jampel bata lan katun serat
3,18 tingkat jampel: 330mm ngisor, 350mm loro-lorone, lan 400mm ndhuwur
3,19 kontrol kabinèt: kontrol otomatis sawijining
struktur 3,20 peralatan: 1 bagean
3.21 mode cooling: cooling alam
mode 3,22 transmisi: 45 ° bevel transmisi pindah
kontrol 3,23 kacepetan: kontrol konversi frekuensi stepless
3,24 kategori intake: nitrogen lan oksigen
 
picturesikiroller pawon test atmosfer Silicon wafer nglindhungi roller pawon
 
Roller furnace silicon wafer atmosphere test protects roller furnace
roller pawon test atmosfer Silicon wafer nglindhungi roller pawon

 

roller pawon test atmosfer Silicon wafer nglindhungi roller pawon

 

 

 

 

 

Tags

Leave your messages:

Send Inquiry Now

Related Products

Send Inquiry Now