suhu dhuwur ngangkat pawon

suhu dhuwur ngangkat pawon

bahan ditrapake ing suhu dhuwur ngangkat pawon: bahan keramik majeng, alumina struktur zirconia, materi target, landasan Keramik, etc

Products Detail

gambaranikisuhu dhuwur ngangkat pawon
 
siji: bahan ditrapake ing suhu dhuwur ngangkat pawon: bahan keramik majeng, alumina struktur zirconia, materi target, landasan Keramik, etc
loro: majeng alam
1. wis voc incinerator gas exhaust bisa dilengkapi kanggo èfèktif menehi hasil karo gas voc kosong, bisa diperlokake sak sintering
2: bahan pawon kualitas dhuwur bisa nemen ngurangi konsumsi energi
3: diimpor suhu controller cerdas karo fungsi PID poto-tuning, program program multi-tataran, bisa nyawiji macem-macem munggah lan suhu gulung lan program pengawetan panas, akurasi kontrol suhu nganti ± 1 ℃
4. ukuran pawon beda bisa selaras miturut syarat customer
5. kiln bisa diwenehake saka 1200 ℃ kanggo 1700 ℃
6: suhu dhuwur uniformity, nggunakake panas sak pawon, bisa njamin uniformity suhu pawon
 
paramèterikisuhu dhuwur ngangkat pawon
 
suhu 1. desain: 1750 ℃
2: maksimum suhu layanan: 1700 ℃
atmosfer pawon:: 3 online utawa oksigen tambahan
4: ukuran pawon: 800l × 600w × 600h mm, bisa selaras miturut syarat ukuran nyata customer kang
5: unsur panas: kualitas dhuwur u - shaped Silicon rod molybdenum
6: ngangkat mode: motor drive meneng kanggo Puter lan angkat
materi pawon:: 7 diimpor alumina materi serat Keramik
8: ngangkat stroke: ≦ 1200mm
cara panas:: 9 panas sak pawon
 
jiangsu qianjin perusahaan punika Produsèn pawon industri profesional ing jinis sumber china.we saka kilns industri donya.
 
picturesikisuhu dhuwur ngangkat pawon
 
High temperature lifting furnace
suhu dhuwur ngangkat pawon

 

suhu dhuwur ngangkat pawon

 

 

 

 

Tags

Leave your messages:

Send Inquiry Now

Related Products

Send Inquiry Now