pindho push plate kiln alumina Keramik khusus pawon push plate

pindho push plate kiln alumina Keramik khusus pawon push plate

pindho push plate kiln alumina Keramik khusus pawon push plate

Products Detail

gambaranikipindho push plate kiln alumina Keramik khusus pawon push plate
 
bahan pawon lan produksi:
1: pawon bata lan pawon peserta saka kiln nganggo struktur peserta, kang njamin stabilitas ukuran struktur refractory saka kiln listrik ing operasi long-term. nggunakake bahan corundum kurang lining. sintered alumina 98 materi corundum kompak digunakake ing Muter ngisor pawon.
2: materi jampel punika morgan 1400 mullite bata + kualitas entheng jampel bata + kualitas entheng bata + njaba diimpor alumina serat produk (Papan lan katun) supaya nambah efek jampel apik.
3: kabèh kiln dumadi saka bagean, lan ngisor pawon digawe menyang jinis trek (supaya ngisor pawon warata sawise korban peserta).
4: gendheng ngarep pawon set 2 ngeculake, digunakake kanggo uap banyu lan kobong asep knalpot, exhaust diameteripun Ø 150, lan panas zona panas maju, make menyang suhu kurang preheating produk kiln. port exhaust wis diatur dening tutup piring. ing dhuwur saka pipo exhaust 600 mm. materi stainless steel, lan pungkasan ndhuwur dilengkapi cagak. titik welingan disetel ing ngarep lan mburi wilayah suhu dhuwur saka kiln ing.
sisih advance
sistem propulsi adopts propulsi hydraulic chaotian, lan tutup pump saka sistem hydraulic adopts lenox German.
kacepetan saka mesin propulsi: alon maju, cepet maju, kacepetan: 500-2000mm / h; nelpon luwes (frekuensi global kanggo nyetel kacepetan).
dirating tikaman: tikaman utama ≥8 ton. propulsi hydraulic.
pangayoman propulsive: sistem dilengkapi pangayoman overtorque propulsive. stroke ngalih propulsive lan kontak propulsive nganggo mode kontak alus (nambah Proteksi liya watesan nambah loro ngalih stroke).
sistem nduweni fungsi saka pangayoman overstroke lan dipakani pituduh.
part electrical
cara saka kontrol suhu: nganggo SCR modul kontrol suhu sistem kontrol suhu dilengkapi overtemperature acousto-optic weker overtemperature mati (kontrol grup) thermocouple wis bejat kaleresan acousto-optic weker (suhu meter) kabeh sistem electrical miturut standar pawon khusus nasional standar: peralatan listrik gb10067.1-4-88 dhasar kahanan technical jb6205-92 resistance pawon lan kontrol suhu kabinèt standar sistem electrical gb5959.1-96 safety peralatan listrik desain specification desain ing short overcurrent sirkuit pangayoman overvoltage ing kabinèt kontrol kabinèt electrical punika dilengkapi telu-phase tansah meter, lan dilengkapi lamp pangopènan.
ing 220V soket kontrol kabinèt kanggo pangopènan dibangun karo cahya. saben wilayah kontrol suhu bisa diwiwiti lan mandegake independen kanggo kelingan operasi pangowahan rod ing wilayah suhu siji lan nyegah rod bejat. sistem kontrol suhu saka kabèh kiln dibangun karo voltmeter lan ammeter, supaya minangka kanggo nggampangake imbuhan saka paramèter unsur panas apa.
 
parametersikipindho push plate kiln alumina Keramik khusus pawon push plate
 
paramèter technical dhasar
1: dirating suhu: 1400 ℃
2: ukuran pawon: 760 × 215mm
3: jembaré efektif saka pawon tutuk: 700mm
4: dhuwur efektif saka pawon tutuk: 185mm
ukuran push plate:: 5 340 × 340 × 30mm (l × w × h) materi: super murni mullite corundum diimpor saka japan
6. sagger dhuwur: 165mm (kalebu tutup kekandelan plate, kekandelan tutup ≤10mm) diimpor materi ultrapure sodium-free
ukuran pawon:: 7 18300 × 720 × 215 (l × w × h) mm (pindho push piring);
ukuran katon:: 8 21900 × 1760 × 1600 (l × w × h) mm (pindho push piring); bagean propulsi punika 1.6m dawa
9: push part: guide lan guide nganggo 99.9 super murni nyandhang-tahan corundum Strip;
10: metu saka alur guide kiln: roller struktur rod khusus, tabung Keramik lan batang tetep, tabung keramik ora Puter.
11: dirating daya: 220kw, 3-phase (telung phase limang kabel)
12: suhu akurasi kontrol: ± 1 ℃.
13: suhu uniformity: ≤ ± 3 ℃.
14: pawon tembok sisih suhu lumahing munggah: ≤50 ℃ (adoh saka Silicon carbide titik sambungan rod).
15: suhu instrument kontrol: cerdas instrument kontrol suhu diimpor saka japan
16: titik kontrol suhu: 12 nilai, panas karo rod karbon Silicon.
 
picturesikipindho push plate kiln alumina Keramik khusus pawon push plate
 
Double push plate kiln alumina ceramic special push plate furnace
pindho push plate kiln alumina Keramik khusus pawon push plate

 

Double push plate kiln alumina ceramic special push plate furnace
pindho push plate kiln alumina Keramik khusus pawon push plate

 

 
pindho push plate kiln alumina Keramik khusus pawon push plate

 

pindho push plate kiln alumina Keramik khusus pawon push plate

 

 

 

 

 

 

Tags

Leave your messages:

Send Inquiry Now

Related Products

Send Inquiry Now