kiln gas bahan bakar utawa pawon

kaluwihan saka kiln gas bahan bakar utawa pawon: 1. nambah kualitas produk; 2. ngurangi biaya construction; 3. nyuda kakiyatan pegawe; 4. syarat biaya performancethe apik saka proses perawatan panas kanggo suhu beda-beda saka 200 ℃ kanggo 1600 ℃ miturut gas process.natural bisa uga wareg ing pangolahan perawatan ways.some panas beda duwe syarat sing luwih ing lingkungan pangobongan (akurasi suhu, atmosfer ngemot oksigen ) muni bab tèknologi pembakaran gas alam uga bisa dadi satisfied.our kiln gas alam kalebu Keramik anter jemput kiln gas alam, jamban jog anter jemput Keramik kiln, mosaic roller pawon lan on.we kiln gas bahan bakar pametumu nganggo pilihan teknologi lan banget kualitas. looking nerusake kanggo priksaan.

Leave your messages

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now