Tungku anter jemput

anter jemput kiln, kalebu suhu dhuwur kiln anter jemput, listrik porselen anter jemput kiln, jamban jog Keramik kiln anter jemput iku sawijining kiln pedhot-pedhot, padha struktur matchbox. mobil kiln wis murub ing kiln, lan iku banjur ditarik metu ing arah ngelawan sawise kiln wis burned. mobil kiln kaya anter jemput a, supaya diarani anter jemput kiln.shuttle kiln iku sawijining kiln pedhot-pedhot, kang ora mung bisa syarat dadi produksi amba ukuran, nanging uga digunakake kanggo produksi pedhot-ukuran cilik. mode produksi lan noto wektu sing Saliyane banget flexible.in menyang kuwalik keluwesan operasi semangat kiln umum, kanggo ketemu kaluwihan saka macem-macem produksi, anter jemput kiln, kiln lan produk saka cooling sebagean bisa digawa metu njaba kiln ing, ora mung nambah apa, nanging uga shorten wektu turnover saka kiln ing.

Leave your messages

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now