roller geni

kaluwihan saka roller pawon: dhuwur produktivitas, dibandhingake karo watesan saka dawa lan jembaré saka push plate kiln, roller kiln bisa entuk dawa Unlimited ing teori, supaya nduweni karakteristik saiki productivity.at gedhe, dawa paling dawa roller conventional kiln ing qianjin kira 45 meter lan ambane saka pawon kira 1.5 meters.however, ing lapangan aplikasi saka roller gas kiln, iku luwih umum kanggo dadi 70, 80 meter utawa malah liwat 100 meter long.there saiki 5 lan 6 kolom ing uniformity suhu width.good: ing umum, ing uniformity suhu anyumanggakakên ing rencana punika plus utawa minus 5 derajat ing section.application suhu pancet: lithium anode lan cathode bahan, serbuk ultrapure, bahan magnetik, katalis, bahan langka bumi, wêdakakêna Metallurgy, komponen elektronik, majeng Keramik materials.conventional Consumables: sagger, unsur panas (rod kabel listrik, Silicon rod karbon), obah plate, roller, panas unsur casing.as Produsèn roller kiln profesional, roller pawon mozaik, pindho lapisan roller gas kiln, gas alam porselen roller dina kiln didol donya wide.looking nerusake kanggo pitakonan Panjenengan.

Leave your messages

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now