non standar pawon kamar adat

apa iku piranti non-standar ana specifications standar, miturut syarat tartamtu saka peralatan equipment.why tuku non-standar? 1. fungsi lan fitur saka peralatan sing khusus lan kudu dirancang khusus sesuai karo functions2 tartamtu. biaya peralatan bisa suda minangka required.how kanggo nggawe peralatan non-standar peralatan non-standar - fungsi - aliran logis - part mechanical - part electrical

Leave your messages

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now