kothak geni

kothak pawon iku kothak-shaped furnace.during proses panas kabeh panas, insulating lan cooling produk, produk sing tetep, lan dipakani lan discharging sing digawa metu liwat lawang siji utawa trough. uga dikenal minangka pawon produksi kumpulan furnace.the digawe saka piring stainless steel lan terlampir menyang panas lan kamar online circulation panas, kang nemen mbenakake konveksi suhu uniformity.the lan panas - soaking efek saka atmosfer ing pawon padha supaya strengthened.in kanggo nyegah bocor gas panas ing pawon, lawang saka pawon saka nang kanggo njaba total loro lapisan saka segel design.the lapisan utama Hodjorolo karo tali serat Keramik lan lapisan njaba Hodjorolo karo karet silikon ring sealing. supaya umur sawijining layanan, a stainless steel jaket cooling dibangun ing sisih sealing saka tutuk pawon kanggo cooling.the kunci lawang adopts multi-titik Handwheel puteran Ngunci mekanisme, kang bisa ngunci lawang sing roto-roto sak lawang ing padha time.in Kajaba iku, ing piranti tetep lawang pawon wis diinstal ing mburi pasuryan saka pawon, karo mekanisme nggeser pindho movable, kang bisa dipindhah karo elongation free saka pawon, lan efek sealing luwih. lan cerobong asep knalpot dibangun ing ndhuwur peralatan kanggo ngurangi jumlah gedhe saka gas exhaust lan kumelun kui sak panas. aliran exhaust bisa kontrol kanthi ngatur nangani saka damper.

Leave your messages

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now