pawon eksperimen

ing pawon elektrik eksperimen utamané dipigunakaké kanggo nyobi, biasane kanggo analisis kuantitatif saka sintering lan ashing nyobi. iku jenis resistance pedhot furnace.today, kang digunakake ing universitas, Enterprises industri lan pertambangan lan nyobi liyane lan production.there kumpulan cilik akeh jinis geni elektrik eksperimen, nanging padha bisa diklasifikasikaké saka aspèk ing ngisor iki: 2. program operasi bisa dipérang dadi: Ponggawa pawon resistance program lan resistance Intelligence Ponggawa pawon 3. kondisi atmosfer dibutuhake bisa dipérang dadi: oksidasi resistance atmosfer pawon lan atmosfer vakum resistance furnace.4. suhu paling bisa dipérang dadi: kurang suhu resistance pawon (ngisor 600 ℃), medium suhu resistance pawon (600 ℃ -1000 ℃), suhu dhuwur resistance pawon (1000 ℃ -1700 ℃), ultra-high suhu resistance pawon (1800 ℃ -2600 ℃) eksperimen operasi pawon punika prasaja, dhuwur tliti saka kontrol suhu, efek pengawetan panas iku apik, sudhut sawetara suhu, uniformity dhuwur suhu pawon, sawetara suhu, sistem kontrol suhu, wis phase shift pemicu, kontrol thyristor, nul crossing pemicu, ngalangi-negara relay, ing kamar kompor utawa tungku adopts polycrystal alumina materi serat luwih, lapisan kaping pindho antarane Nihan pawon dilengkapi sistem cooling online, bisa munggah cepet cooling, lapangan suhu keseimbangn nyimpen energi, lumahing kurang suhu lan elevating tingkat suhu, saving, etc.

Leave your messages

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now