Tungku elevator

aplikasi saka geni elevator: iki digunakake digunakake ing keramik, industri kimia, electronics, metalurgi, pembangunan materi anyar, mesin, bahan refractory, bahan, bahan khusus lan kothak fitur eksprimen lan production.product bangunan: 1. novel nyimpen (luwih saka 80% saka efficiency saka kompor listrik lawas) 3.accuracy appearance2.energy (suhu kontrol akurasi: ± 1 ℃; akurasi suhu pancet: ± 2 ℃) 4.fast munggah suhu (tingkat munggah suhu luwes saka 1 ℃ / min 20 ℃ / min) bahan 5.furnace kabeh digawe saka diimpor serat morgan, kinerja jampel apik, cepet cooling lan kinerja panas resistance.6.thermal jampel (kurang saka 30% saka total daya nalika termal jampel ) 7. kontrol (kontrol microcomputer, programmable 16 kurva; panas otomatis / cooling) 8.working lingkungan (anti-gangguan, pawon suhu Nihan ≤50 ℃ nemen nambah lingkungan apa) 9. distribusi saka panas unsur: unsur panas sak pawon: Silicon lan molybdenum rod / Silicon lan rod10.pic molybdenum otomatis diatur, lan lawang pawon bisa munggah lan tiba bebas lan pamindhahan freely.11. kategori suhu: 1000 ℃, 1100 ℃, 1200 ℃, 1300 ℃, 1400 ℃, 1600 ℃, 1700 ℃, 1800 ℃, etc.as Produsèn kiln industri profesional, kita offer online preheating elevator pawon, suhu dhuwur ngangkat pawon, suhu dhuwur elevator pawon lan ing.

Leave your messages

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now