baris saka pawon lim

aplikasi saka baris saka pawon lim: iku cocok kanggo wêdakakêna roasting, sintering Keramik, jajalan suhu dhuwur, analisis kimia, perawatan materi lan pengawasan kualitas ing universitas, Gambling ngelmu lan industri lan mining enterprises.we bisa desain lan Pabrik produk specification beda miturut pengguna iku needs.the struktur saka Nihan pindho wis stabil lan suhu njaba saka pawon punika vakum kualitas materi jampel serat low.high karo kuwat resistancesilent karat konfigurasi relaystandard elektronik controller PID digital, curveheating suhu luwes ing loro-lorone njamin Highly seragam suhu distribution.the ndhuwur papat - Φ 50 lim bolongan, lan dilengkapi chimney.we pametumu dispensing lan degreasing pawon nganggo pilihan teknologi lan banget kualitas. looking nerusake kanggo priksaan.

Leave your messages

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now