kilns bongga ka day minus

kiln bongga ka day minus jenis trowongan pawon elektrik karo push plate minangka mode.its transmisi asas apa iku zona suhu kurang, zona suhu pancet lan zona pendinginan saka awak pawon akehe siklus diperlokaké, lan propulsi-mode melu ketemu siklus sintering lan proses atmosfer demand.applicable: air, nitrogen, oksigen, hidrogen, ciri nitrogen-hidrogen mixturethe of1. suhu dhuwur: push plate kiln jenis kiln produksi dadi digunakake used.its suhu operasi bisa tekan 1.750 degrees.2. tightness online apik: amarga saka sawijining struktur, push plate kiln wis tightness online luwih saka jinis kiln liyane ing produksi dadi umum kita kilns.in direktori iki, kita introduce produk bongga ka day minus kiln kita, kalebu piring bongga ka day minus kiln, atmosfer push plate pawon, pindho bongga ka day minus piring kiln.

Leave your messages

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now