kilns ngisor mobil

mobil ngisor struktur kiln lan mudhun-konsep kiln dhasar, nanging karo mobil kiln tinimbang ngisor, ing bolongan nyedhot ing ngisor geni kiln mobil utawa bagéan ngisor saka tembok kiln, awak bakal kode ing kiln mobil, meksa nindakake perkara kompor sawise kang diobong sawise cooling kanggo suhu tartamtu, mobil kiln saka pucukan, (kayata saka tepining kanggo narik metu, miturut kiln laci), banjur awak mobil anyar kanggo meksa nindakake perkara inovasi, mangkono kiln name.trolley bisa dimuat lan prosedhur njaba kiln kanggo nambah kakiyatan pegawe lan nyepetake turnover.

Leave your messages

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now