kilns sabuk bolong

bolong sabuk kiln lan pawon iki digunakake digunakake ing produk elektronik ing atmosfer protèktif utawa udhara wis kobong, kobong utawa proses perawatan panas, kayata tempel dirijen, tempel resistance lan medium sirkuit film nglukis, resistance, kapasitansi, inductance lan komponen elektronik liyane slaka mburi kobong, kobong, Nihan sirkuit, geter kristal lan komponen saka subpackage.main kaca fitur: * dadi panas kontrol dening vakum Filter-mbentuk Keramik serat mesin ingkang ndamel benter (FEC), karo cepet respon lan seragam lan suhu stabil *. Ultra-entheng produk serat Keramik digunakake kanggo resistance geni lan pengawetan panas, asil ing konsumsi energi kurang lan panas cepet. * desain wheel amba tensioning gedhe, stabil lan transmisi dipercaya, angger-angger konversi frekuensi kacepetan stepless. * multi-suhu kontrol zona, fleksibel lan imbuhan trep. * jaringan pilihan karo cleaning ultrasonik lan control.our komputer sabuk net sintering pawon kalebu dosa tered suhu dhuwur bolong sabuk pawon, defire pawon sabuk net, dadi bolong sabuk open pangatusan lan ing.

Leave your messages

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now