roller kilns

aplikasi saka kilns roller lan pawon: anode lithium lan cathode bahan, serbuk ultrapure, bahan magnetik, katalis, bahan bumi, wêdakakêna Metallurgy, komponen elektronik, majeng Keramik materials.conventional Consumables: sagger, panas unsur (rod kabel listrik, karbon Silicon rod), obah plate, roller, panas casing.features unsur: kapasitas produksi dhuwur: uniformity suhu apik: biasane, uniformity suhu punika witjaksono kanggo plus utawa minus 5 derajat ing suhu pancet section.the roller kilns kita diprodhuksi kalebu fosfat lithium wesi atmosfer roller pawon, lithium positif elektrik lan negatif elektroda Sinter roller pawon, Silicon wafer atmosfer roller pawon, nikel dhuwur ternary materi Sinter roller pawon lan on.please maca rincian ing ngisor iki kanggo ngerti liyane babagan roller kiln kita.

Leave your messages

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now