voc gas exhaust dimurnèkaké pawon

aplikasi saka voc exhaust dimurnèkaké gas pawon: meh kabeh gas sampah ngemot senyawa organik dadi treated.can hasil karo volume kurang online, konsentrasi dhuwur saka gas.there sampah organik keluwesan gedhe ing nangani organik flow.it gas sampah bisa ngganti menyang owah-owahan lan horeg saka komposisi voc lan konsentrasi ing gas.it sampah organik ora sensitif jumlah cilik saka bledug lan partikel padhet ing sampah efficiency termal gas.highest antarane kabeh cara sesuci pembakaran termal (kanggo 95%). operasi poto - panas bisa ngrambah tanpa nambah bahan bakar tambahan ing konsentrasi exhaust cocok efficiency conditions.high dimurnèkaké (luwih saka 99% ing telung kamar) .Cilik pangopènan workload, aman lan dipercaya operation.the endhepan organik bisa dibusak periodik lan accumulator bisa rubah .wong mundhut meksa saka kabèh piranti urip layanan small.long piranti.

Leave your messages

Send Inquiry Now
Send Inquiry Now